Prylar som underlättar

backkamera

Jag gillar att investera i prylar som underlättar att göra olika saker. En kompis till mig köpte nyss en ny bil och i denna bil fanns det en backkamera. Fasiken vad smidigt! Jag har ju en äldre modell av bil, finns inga sådana saker. Men, jag såg att det går att köpa backkamera löst och sätta in själv om man vill. Är ju perfekt att kunna se ordentligt när man backar. Särskilt på vissa ställen är det nästan ett måste att ha det, eftersom att man har svårt att se annars. 

Smart för långa bilfärder

När jag hittade backkameror så såg jag på samma ställe att det finns sådana bilskärmar att köpa. En bilskärm är en monitor man kan sätta in i bilen och då i nackstödet. Det är perfekt om man har ungarna bak i bilen. För då kan de använda dessa skärmar att se på film eller spela tv spel med och så vidare. Är ju bra om man ska åka långt. Så att man slipper höra det där, är vi framme snart, sjuttielva gånger. Så jag ska nog investera i det för min bil med. 

Allra helst hade jag så klart köpt en splitter ny bil där både backkamera och bilskärm redan fanns, men det är lite dyrare än att köpa till den bil jag redan har, så det får bli så nu. Nån gång framöver kanske man kan ha råd med en ny bil!

3 Nov 2019