Kanske är det dags att sluta röka?

Förr såg man många musiker, kulturarbetare, målare som rökade, det var pipa, cigaretter, cigarrer och så vidare. Dock verkar denna trend ha vänt. Själv har jag rökat en del, men valde även jag att sluta. Det var så att jag testa att röka e-cigaretter, som en kompis hade. Jag märkte att de funkade lika bra som vanliga cigg. En e-cigg blev därför mitt val att använda som i ett led att sluta röka. Det finns idag många olika modeller av el-cigg. En del ser ut som vanliga cigaretter, andra ser ut som en dosa med lång pinne på. Vad man har för modell spelar inte så stor roll, de funkar i stort sett på samma sätt.

Testa du med!

Om du funderar på att testa elektroniska cigaretter så finns det att köpa hos EQcigs. Där köpte i alla fall jag min e-cigg. De har olika modeller, samt att de även har alla sorters tillbehör du kan tänka dig. Det är bra att sluta röka med hjälp av en sådan. Man chockar inte kroppen, utan man kan styra nikotinet i den. Alltså sänka halten om man vill. Det är smart. Sen har e-cigaretter inte heller en massa gifter eller tjära i sig. Det är bara nikotinet man får i sig i den ånga man inhalerar.

Jag är glad att jag valde att testa röka e-cigg, då det ledde till att jag slutade röka och det ganska så snabbt med. Nu är jag en glad, frisk person som känner dofter igen!

 

20 Apr 2018