Värsta bakfyllan ever!

Härom helgen, så hade jag det riktigt skoj med mina vänner, men dagen efter, då vaknade jag upp och hade en sån grym baksmälla! Jag mådde inte alls bra. Fy, vad hemskt det var. Surfade runt lite efter tips på att bota eller lindra denna bakfylla och sprang då på en bra hemsida på nätet. Hos dem fanns det bland annat resorb som man kan köpa. Nu var jag ju redan bakfull, så det hjälpte ju inte, men tänkte att det är bra att ha resorb hemma till nästa gång! Det är vätskeersättning, med salter och annat i som ska återställa kroppen på ett bra sätt.

Andra sätt att bota baksmälla?

Jag sökte vidare på nätet efter att bota baksmälla. En del tips verkade vettiga medan andra inte var riktig kloka. Dock kan man inte bota baksmälla! Det går bara att lindra den. Det som egentligen är det allra bästa är att lägga sig och sova bort den. Är man vaken så är ordentlig lagad mat det bästa, även om pizza ofta lockar en hel del, dels för att det är gott, men även för att man kanske inte orkar laga mat. Läste även att man kan äta honung och blåbär, det skulle visst vara nästan lika bra som resorb.

Redo tills nästa gång

Hur mycket man än säger att "aldrig mer", så vet jag att jag kommer bli bakis igen. Det är därför jag köpte hem vätskeersättning från nätet, så att jag är redo nästa gång det händer att det ska firas något!

19 Feb 2017